Pasiflorų milteliai yra natūralus ir maistingas papildas, turintis daug antioksidantų, fermentų, vitaminų ir mineralų. Reguliariai vartojami pasiflorų...
Mes įpratę galvoti apie sezamo sėklas, kaip apie pagardą, kuris papuošia duonos kepinius bei suteikia jiems riešutų skonį bei traškumą. Tačiau ar žinojote, kad šios nedidelės sėklytės taip pat yra ir velniškai maistingos? Kupinos magnio, kalcio bei kitų mineralų, jos turėtų inkorporuotos į jūsų maisto racioną, jei rūpinatės savo sveikata.
Suteikite umami dozę savo patiekalams ir prikelkite juos naujam gyvenimui kartu su shiitake grybų milteliais. Tačiau sodrus skonis ne vienintelis šio produkto privalumas. Ar žinojote, kad shiitake grybai yra labai maistingi ir yra vienas iš nedaugelio natūralių produktų, kuriuose randama vitamino D?
Trifala milteliai yra vienas populiariausių Ajurvedos preparatų. Jis gaminamas iš trijų skirtingų džiovintų vaisių, todėl yra labai visapusiški. Juose yra daug vitamino C, skaidulinių medžiagų bei antioksidantų. Triphala miltelius galima vartoti vienus, juos galima maišyti su medumi bei iš jų galima pasigaminti arbatą. Per parą rekomenduojama suvartoti ne daugiau vieno arbatinio šaukštelio miltelių.
Šis alyvuogių aliejus yra ypač tyras (extra virgin), nerafinuotas, išgautas tik mechaniniu šalto spaudimo būdu. Jam gaminant naudotos tik aukščiausios kokybės alyvuogės iš ekologinių ūkių, todėl jis atitinka visus aukščiausios kokybės reikalavimus. Alyvuogių aliejuje yra daug vitaminų E ir K, svarbių nesočiųjų riebalų rūgščių bei polifenolių. Šis puikaus, subalansuoto skonio aliejus gali būti naudojamas tiek kepimui, tiek patiekalų paskaninimui.