Ekorojus - ekologiškas maistas Ekorojus - ekologiškas maistas
  • Pradžia
  • Parduotuvė
    • Ankštiniai
    • Dribsniai
    • Džiovinti vaisiai ir uogos
    • Gėrimai
    • Grūdai
    • Kitas maistas
    • Kruopos
    • Makaronai
    • Miltai
    • Riešutai
    • Saldikliai ir saldumynai
    • Sėklos
    • Supermaistas
  • Akcijos
  • Straipsniai
  • Receptai

Troškinti lęšiai aštriai

2018 3 kovo /Posted byAdministratorius / 0 / 0

Lęšiai turbūt nera daugiausiai entuziazmo ir aistros keliantis ingredientas. Tačiau – nepelnytai. Jie ne tik labai maistingi, tačiau ir skanūs. Jei netikite – išbandykite šį receptą. Tiesa – didesniam efektui, Jums prireiks multifunkcinio puodo su lėto gaminimo funkcija.

Print Recipe
Receptas
Prep Time 10 minučių
Passive Time 8 valandos
Servings
žmonėms
Ingredients
  • 2 svogūnai
  • 1 skardinė pomidorų pastos
  • 1 čili paprika
  • 4 gabalėliai imbiero (nulupto)
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendros (maltos)
  • 2 stiklinės daržovių sultinio
  • 1.5 stiklinės lęšių
  • 1 skardinė kokosų pieno
  • 3 stiklinės žiedinio kopūsto galvučių
  • 1 stiklinė šaldytų žirnių
  • 1 arbatinis šaukštelis laimo sulčių (šviežiai spaustų)
  • basmati ryžių
  • 0,33 stiklinės pistacijų (smulkintų, nesūdytų, išgliaudentų)
  • druskos
  • pipirų
Prep Time 10 minučių
Passive Time 8 valandos
Servings
žmonėms
Ingredients
  • 2 svogūnai
  • 1 skardinė pomidorų pastos
  • 1 čili paprika
  • 4 gabalėliai imbiero (nulupto)
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendros (maltos)
  • 2 stiklinės daržovių sultinio
  • 1.5 stiklinės lęšių
  • 1 skardinė kokosų pieno
  • 3 stiklinės žiedinio kopūsto galvučių
  • 1 stiklinė šaldytų žirnių
  • 1 arbatinis šaukštelis laimo sulčių (šviežiai spaustų)
  • basmati ryžių
  • 0,33 stiklinės pistacijų (smulkintų, nesūdytų, išgliaudentų)
  • druskos
  • pipirų
Instructions
  1. Naudodami (geriausia) virtuvinį kombainą, sutrinkite svogūnus, pomidorų pastą, čili papriką, imbierą, česnaką, kuminą, kalendrą ir po pusę šaukštelio druskos ir pipirų. Trinkite iki vientisos, tolygios masės.
  2. Ją supilkitę į didelės talpos (7l) multifunkcinį puodą su lėto gaminimo funkcija. Taip išsaugosite daugiau vitaminų ir rezultatas bus geresnio skonio.
  3. Į tą patį puodą supilkite sultinį, 1 stiklinę vandens, lęšius ir kokosų pieną. Ant viršaus sudėliokite žiedinio kopūsto galvutes.
  4. Virti 5 valandas ant aukštos padalos arba 8 valandas ant mažos padalos arba iki tol, kol lęšiai suminkštės.
  5. Išvirus, suberkite žirnelius, laimo sultis ir dar ketvirtį šaukštelio druskos. Viską išmaišykite.
  6. Patiekite šiltą ant išvirtų ryžių ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.

Skanaus!

Pasidalinti įrašu

Palikti atsakymą Atšaukti atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked

Paieška

Su mumis susisiekti galite
El. paštu: sarunas@ekorojus.lt

UAB "Ekodausa" dabar veiklą vykdo per elektroninę parduotuvę Nutriwell:

Nutriwell.lt logotipas

Naujienlaiškis

© 2018 – Ekorojus – visos teisės saugomos.

Apie mus | Prekių grąžinimas | Privatumo politika | Pristatymas | Atsiskaitymas