Veganiška, maistinga, sveika. Būtent taip galima apibūdinti šį receptą. Bet tai nebūtinai reiškia, kad skonis paliktas antrame plane. Nieko panašaus. Išbandykite ir įsitikinsite!

Prep Time | 10 minučių |
Cook Time | 30 minučių |
Servings |
žmonėms
|
Ingredients
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 1 svogūnas (susmulkintas)
- 2 skiltelės česnako (susmulkinto)
- 0.75 stiklinės kynvos (nevirtos)
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 1.5 stiklinės daržovių sultinio
- 0.25 arbatinio šaukštelio kajeno pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
- 1 stiklinė kukurūzų (šaldytų)
- 2 stiklinės juodųjų pupelių (virtų)
- 0.5 stiklinės kalendros (susmulkintos)
- 1 avokadas
- pipirų (pagal skonį)
- druskos (pagal skonį)
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Nuplaukite ir išskalaukite kynvą. Kartais, jos būna karčios, o tai padės kartumo atsikratyti.
- Pakaitinkite aliejų keptuvėje virš vidutinės ugnies. Suberkite svogūną ir česnaką ir apkepkite keletą minučių arba iki kol svogūnas suminkštės.
- Į keptuvę supilkite sultinį ir suberkite kynvą. Taip pat, suberkite kmynus, kajeno pipirus, druską ir pipirus. Užvirus, keptuvę uždenkite dangčiu ir leiskite troškintis 20 minučių.
- Įmaišykite citrinos sultis ir šaldytus kukurūzus ir pavirkite 5 minutes arba kol kukrūzai atšils ir suminkštės.
- Galiausiai, suberkite juodasias pupeles, kalendrą.
- Pateikite su smulkintais avokadų gabalėliais.
Skanaus!
Palikti atsakymą