€2.35
Lietuvoje jie dar nėra tokie populiarūs, tačiau Rytuose – ypatingai Indijoje – ryžių dribsniai yra naudojami labai dažnai ir plačiai. Iš jų galite pasigaminti puikią pusryčių košę; o ją įprasta pasiskaninti ne tik druska, cukrumi, džiovintais vaisiais ar riešutais, bet ir aštresniais prieskoniais, pvz. čili pipirais ar svogūnais.
Nors ryžių dribsniai Lietuvoje nėra tokie populiarūs, rytuose jie užima itin svarbią vietą maisto piramidėje. Pavyzdžiui, Indijoje daugybė užkandžių ir greito maisto patiekalų yra gaminami iš ryžių dribsnių. Jie taip pat naudojami pusryčiams gaminti: juos galima valgyti, kaip paprastus dribsnius arba iš jų pasigaminti košę, nes ryžių dribsniai labai lengvai sugeria vandenį ar kitus skysčius (pvz. pieną). Yra įprasta ryžių dribsnius pasiskaninti cukrumi arba druska bei įsidėti džiovintų vaisių. O jei mėgstate kiek egzotiškesnį skonį, ryžių dribsnius galite pasigardinti ir kitais – aštresniais – prieskoniais.
Norėdami sužinoti daugiau apie ryžius ir jų naudą organizmui, spauskite čia.
Čia pateikta informacija yra bendrinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tos, kuri yra nurodoma ant pakuotės. Esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateiktos ir ant pakuotės esančios informacijos, visada reikėtų vadovautis ant pakuotės pateikta informacija.
© 2018 – Ekorojus – visos teisės saugomos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.