Apie abrikosų kauliukus

Abrikosų kauliukai – gana retai naudojamas maisto produktas. Jie taip pat vadinami abrikosų kauliukų migdolais. Kita vertus, abrikosų sėklos arba branduoliai, vaisių auginamų centrinėje Azijoje ir Viduržemio Jūros regione dažnai būna tokie saldūs, kad neretai yra naudojami kaip migdolų pakaitalas. Itališkas likeris Amaretas yra paskaninamas abrikosų kauliukų ekstraktu. Abrikosų kauliukų aliejus naudojamas maisto gamyboje kaip bet koks kitas aliejus. Taip pat gali būti naudojami kepiniuose, desertuose, sausuose pusryčiuose ar tiesiog kaip maistingas užkandis.

Čia pateikta informacija yra bendrinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tos, kuri yra nurodoma ant pakuotės. Esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateiktos ir ant pakuotės esančios informacijos, visada reikėtų vadovautis ant pakuotės pateikta informacija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Ekologiški abrikosų kauliukai”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Maistinė Medjoul datulių vertė (100 g): 2390 kJ/563 kCal; riebalų: 52.3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 3.13 g); angliavandenių: 19.3 g (iš kurių cukrų: 7.3 g); skaidulų: 13.3 g; baltymų: 20.7 g; natrio: 0.02 g.

Gali būti kviečių ir sezamo pėdsakų.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.

Kilmės šalis: Kinija

Vartojimas: Ne daugiau 6 vienetų per dieną (2 g) suaugusiam. Vaikams nerekomenduojama.