Sojų padažas yra iš Kinijos kilęs prieskonis, kuris yra gaminamas iš fermentuotos sojų pupelių pastos bei skrudintų grūdų. Nors tradicinio sojų padažo gaminimo procesas gali užtrukti net iki mėnesio, šiandien įvairių cheminių procesų pagalba, sojų padažas gali būti pagaminamas ir per keletą dienų.
Iš sojų padažo galima pasigaminti ir įvairiausių padažų, kurių skonis gali kardinaliai skirtis nuo gryno sojų padažo.
Norėdami sužinoti daugiau apie sojas ir jų naudą organizmui, spauskite čia.
Čia pateikta informacija yra bendrinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tos, kuri yra nurodoma ant pakuotės. Esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateiktos ir ant pakuotės esančios informacijos, visada reikėtų vadovautis ant pakuotės pateikta informacija.
Reviews
There are no reviews yet.