Apie granatų sėklas
Visi esame ragavę granatų vaisiaus, kurio saldžiarūgštį skonį kai kurie pamilsta iš kart. Tačiau tikrai ne visi esame ragavę džiovintų šio vaisiaus sėklų. Tačiau nėra jokios priežasties jų neišbandyti, turint omenyje, kad savo skoniu jos nė kiek nenusileidžia šviežio, neapdoroto vaisiaus sėkloms!
Be to, tai yra puiki proga išbandyti granatų sėklas įgyvendinant įvairius kulinarinius sumanymus ar eksperimentus. Juk dažniausiai šio vaisiaus sėklas mes valgome žalias, nepagalvodami kur dar būtų galima jas panaudoti. Bet jas panaudoti galima tikrai įvairiai!
Džiovintomis granatų sėklomis galite pasiskaninti savo salotas, jogurtus ar ledus. Jas taip pat galite dėti į glotnučius ar kokteilius. Rytietiškoje virtuvėje yra įprasta šias sėklas naudoti gaminant įvairius padažus karštiems patiekalams, tad nėra sunku surasti, pavyzdžiui, Pakistano ar Azerbaidžano virtuvės receptų, kurie pademonstruos, kaip išradingai panaudoti šias skanias sėklytes.
Čia pateikta informacija yra bendrinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tos, kuri yra nurodoma ant pakuotės. Esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateiktos ir ant pakuotės esančios informacijos, visada reikėtų vadovautis ant pakuotės pateikta informacija.
Reviews
There are no reviews yet.