Apie puero arbatą
Pueras – tai juodoji arbata, tačiau tai, ką mes vadiname juodąja, kinai (kurią ją ir pradėjo naudoti) vadina raudonąja (hong cha). Tai fermentuota arbata, kurios gamyba – gana sudėtingas procesas, galintis užtrukti apie 6 savaites. Dėl tokios ilgos fermentacijos lapeliai įgauna rusvą spalvą ir savybes, nebūdingas kitoms arbatos rūšims. Puero arbata turi kofeino, todėl nereiktų jos vartoti per daug.
Patys kinai puerą dažniau linkę gerti šaltu metų laiku, nes, visų pirma, šildanti arbata. Pueras – arbata, kurią galite laikyti neribotą laiką, nes ilgainiui jis bręsta ir jo skonis darysis vis švelnesnis ir malonesnis, taigi jums nereikia skubėti jos išgerti.
Čia pateikta informacija yra bendrinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tos, kuri yra nurodoma ant pakuotės. Esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateiktos ir ant pakuotės esančios informacijos, visada reikėtų vadovautis ant pakuotės pateikta informacija.
Reviews
There are no reviews yet.