Jei manote, kad blynų be kiaušinių iškepti negalima, siūlome išbandyti šią veganišką alternatyvą, kuri sugriaus šį mitą!

Prep Time | 10 minučių |
Cook Time | 10 minučių |
Servings |
žmonėms
|
Ingredients
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis cukranendrių cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 stiklinė migdolų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kokosų aliejaus
- druskos (pagal skonį)
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Sumaišykite kvietinius miltus , cukranendrių cukrų, kepimo miltelius ir druską dubenėlyje.
- Atskirai, gerai sumaišykite migdolų pieną ir actą ir leiskite nusistovėti 5-10 minučių.
- Tuomet supilkite sutirštintą pieną į miltų mišinį kartu su kokosų aliejumi ir viską sumaišykite iki vientisos masės kol neliks atskirų miltų gabalėlių.
- Įkaitinkitę keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištepkite ją kokosų aliejumi. Tuomet, pilkite blynų tešlą į keptuvę suformuodami norimą formą ir kepkite. Atsargiai apverskite kai pastebėsite, kad oro burbuliukai nustojo formuotis.
- Iškepus, patiekite kartu su uogomis ir apšlaikstykite nuostabiuojiu klevų sirupu!
Skanaus!
Palikti atsakymą