Receptas
    Servings Prep Time
    6žmonėms 10minučių
    Passive Time
    8valandos
    Servings Prep Time
    6žmonėms 10minučių
    Passive Time
    8valandos
    Ingredients
    • 2 svogūnai
    • 1skardinė pomidorų pastos
    • 1 čili paprika
    • 4gabalėliai imbiero(nulupto)
    • 2skiltelės česnako
    • 2arbatiniai šaukšteliai kumino
    • 2arbatiniai šaukšteliai kalendros(maltos)
    • 2stiklinės daržovių sultinio
    • 1.5stiklinės lęšių
    • 1skardinė kokosų pieno
    • 3stiklinės žiedinio kopūsto galvučių
    • 1stiklinė šaldytų žirnių
    • 1arbatinis šaukštelis laimo sulčių(šviežiai spaustų)
    • basmati ryžių
    • 0,33stiklinės pistacijų(smulkintų, nesūdytų, išgliaudentų)
    • druskos
    • pipirų
    Instructions
    1. Naudodami (geriausia) virtuvinį kombainą, sutrinkite svogūnus, pomidorų pastą, čili papriką, imbierą, česnaką, kuminą, kalendrą ir po pusę šaukštelio druskos ir pipirų. Trinkite iki vientisos, tolygios masės.
    2. Ją supilkitę į didelės talpos (7l) multifunkcinį puodą su lėto gaminimo funkcija. Taip išsaugosite daugiau vitaminų ir rezultatas bus geresnio skonio.
    3. Į tą patį puodą supilkite sultinį, 1 stiklinę vandens, lęšius ir kokosų pieną. Ant viršaus sudėliokite žiedinio kopūsto galvutes.
    4. Virti 5 valandas ant aukštos padalos arba 8 valandas ant mažos padalos arba iki tol, kol lęšiai suminkštės.
    5. Išvirus, suberkite žirnelius, laimo sultis ir dar ketvirtį šaukštelio druskos. Viską išmaišykite.
    6. Patiekite šiltą ant išvirtų ryžių ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.