Mes jau siūlėme namuose pasigaminti ypatingo skonio humuso. Tačiau kas jeigu būtų galima iš jo pagaminti desertą? Šis receptas būtent apie tai. Šokoladinis humusas – kartu su vaisiais ar krekeriais. Jis net skanesnis nei skamba!

Prep Time | 5 minutės |
Cook Time | 5 minutės |
Servings |
žmonėms
|
Ingredients
- 2 stiklinės avinžirnių (išvirtų)
- 5 šaukštai kakavos miltelių
- 100 gramų šokolado gabaliukų
- 6 šaukštai klevų sirupo
- 0.5 stiklinės pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 šaukštas vanilės ekstrakto
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Sudėkite avinžirnius, kakavos miltelius, šokolado gabaliukus, druską į kombainą. Taip pat supilkite klevų sirupą ir vanilės ekstraktą ir sutrinkite iki vientisos masės.
- Supilkite pieną ir dar kartą sutrinkite. Pakoreguokite pieno kiekį iki tol kol masė pasieks norimą konsistenciją.
- Patiekite kaip padažą prie vaisių, krekerių ar kito panašaus užkandžio.
Skanaus!
Palikti atsakymą