Viena iš daugiausiai dėmėsio dėl naudos žmogaus organizmui susilaukiančių daržovių šiuo metu yra lapinis kopūstas. Tačiau jis yra ne tik labai maistingas, bet ir skanus, o to įrodymui pateikiame šį receptą.

Cook Time | 25 minutės |
Servings |
|
Ingredients
- 0.25 stiklinės citrinų sulčių
- 3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
- 1 pundelis lapinio kopūsto
- 0.25 vieneto raudonojo svogūno
- 0.33 stiklinės fetos sūrio
- 0.33 stiklinės razinų
- 0.33 stiklinės kedro riešutų
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Išdėliokit kalafioro žiedus ant kepimo skardos. Aplšlaistykit juos aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 220 laipsnių apie 25 minutes arba tol kol žiedai suminkštės.
- Dideliame inde gerai sumaišykite lapinį kopūstą, alyvuogių aliejų, įberkite žiuspnį druskos. Leiskite pastovėti 5 minutes.
- Tuo metu susmulkinkite svogūną ir keptuvėje lengvai apskrudinkite kedro riešutus .
- Kalafiorui iškepus, suberkite juos į indą su lapiniu kopūstu. Taip pat sudėkite kedro riešutus, svogūną, razinas, sūrį ir sovgūną. Viską gerai sumaišykite.
Skanaus!
Palikti atsakymą