Ekorojus - ekologiškas maistas Ekorojus - ekologiškas maistas
  • Pradžia
  • Parduotuvė
    • Ankštiniai
    • Dribsniai
    • Džiovinti vaisiai ir uogos
    • Gėrimai
    • Grūdai
    • Kitas maistas
    • Kruopos
    • Makaronai
    • Miltai
    • Riešutai
    • Saldikliai ir saldumynai
    • Sėklos
    • Supermaistas
  • Akcijos
  • Straipsniai
  • Receptai

Kynvos ir brokolių kepsneliai

2018 24 kovo /Posted byAdministratorius / 0 / 0

Greitai paruošiami, maistingi ir sotūs kespneliai – bet kuriuo dienos metu. Išbandykite!

Print Recipe
Receptas
Prep Time 5 minutės
Cook Time 25 minučių
Servings
žmonėms
Ingredients
  • 1 stiklinė kynvos
  • 2 stiklinės daržovių sultinio
  • 0.5 stiklinės brokolių stiebų
  • 0.5 stiklinės morkų
  • 1 šaukšto linų sėmenų
  • 0.5 stiklinės džiūvėsių
  • 2 skiltelių česnako (smulkinto)
  • 2 arbatinių šaukštelių petražolių
  • 2 arbatinių šaukštelių aliejaus (kokosų arba ypač tyro alyvuogių)
  • druskos
  • pipirų
Prep Time 5 minutės
Cook Time 25 minučių
Servings
žmonėms
Ingredients
  • 1 stiklinė kynvos
  • 2 stiklinės daržovių sultinio
  • 0.5 stiklinės brokolių stiebų
  • 0.5 stiklinės morkų
  • 1 šaukšto linų sėmenų
  • 0.5 stiklinės džiūvėsių
  • 2 skiltelių česnako (smulkinto)
  • 2 arbatinių šaukštelių petražolių
  • 2 arbatinių šaukštelių aliejaus (kokosų arba ypač tyro alyvuogių)
  • druskos
  • pipirų
Instructions
  1. Sumaišykite linų sėmenis su 6 arbatiniais šaukšteliais vandens ir atvėsinkite šaldytuve maždaug 10-15 minučių.
  2. Gerai nuplaukite kynvos sėklas ir suberkite į verdantį daržovių sultinį. Virkite 15 minučių ant mažos ugnies arba iki kol kynva sugers sultinį.
  3. Kol verda kyna, susmulkinkite brokolių stiebus ir morkas. Geriau tam panaudoti virtuvinį kombainą.
  4. Išvirus, sudėkite kynvą, smulkintus brokolius, morkas, atšaldytus linų sėmėnis, džiuvėsius, česnaką, petražoles į dubenį, įpilkite aliejų ir viską gerai išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  5. Įpilkite lašą aliejaus į įkaitintą keptuvę ir rankomis suformavę paplotėlius kepkite juos 2-3 minutęs kiekvieną pusę arba tol kol švelniai apskrus.
  6. Iškepus, nusausinkite riebalų perviršį.
  7. Patiekite kartu su grietine ir petražolėmis arba kitokiu garnyru. Juos taip pat galite valgyti ir šaltus!

Skanaus!

Pasidalinti įrašu

Palikti atsakymą Atšaukti atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked

Paieška

Su mumis susisiekti galite
El. paštu: sarunas@ekorojus.lt

UAB "Ekodausa" dabar veiklą vykdo per elektroninę parduotuvę Nutriwell:

Nutriwell.lt logotipas

Naujienlaiškis

© 2018 – Ekorojus – visos teisės saugomos.

Apie mus | Prekių grąžinimas | Privatumo politika | Pristatymas | Atsiskaitymas