Greitai paruošiami, maistingi ir sotūs kespneliai – bet kuriuo dienos metu. Išbandykite!

Prep Time | 5 minutės |
Cook Time | 25 minučių |
Servings |
žmonėms
|
Ingredients
- 1 stiklinė kynvos
- 2 stiklinės daržovių sultinio
- 0.5 stiklinės brokolių stiebų
- 0.5 stiklinės morkų
- 1 šaukšto linų sėmenų
- 0.5 stiklinės džiūvėsių
- 2 skiltelių česnako (smulkinto)
- 2 arbatinių šaukštelių petražolių
- 2 arbatinių šaukštelių aliejaus (kokosų arba ypač tyro alyvuogių)
- druskos
- pipirų
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Sumaišykite linų sėmenis su 6 arbatiniais šaukšteliais vandens ir atvėsinkite šaldytuve maždaug 10-15 minučių.
- Gerai nuplaukite kynvos sėklas ir suberkite į verdantį daržovių sultinį. Virkite 15 minučių ant mažos ugnies arba iki kol kynva sugers sultinį.
- Kol verda kyna, susmulkinkite brokolių stiebus ir morkas. Geriau tam panaudoti virtuvinį kombainą.
- Išvirus, sudėkite kynvą, smulkintus brokolius, morkas, atšaldytus linų sėmėnis, džiuvėsius, česnaką, petražoles į dubenį, įpilkite aliejų ir viską gerai išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
- Įpilkite lašą aliejaus į įkaitintą keptuvę ir rankomis suformavę paplotėlius kepkite juos 2-3 minutęs kiekvieną pusę arba tol kol švelniai apskrus.
- Iškepus, nusausinkite riebalų perviršį.
- Patiekite kartu su grietine ir petražolėmis arba kitokiu garnyru. Juos taip pat galite valgyti ir šaltus!
Skanaus!
Palikti atsakymą