Pasaldinkite pekano riešutus ir jiems nesugebės atsispirti net ir didžiausi smaližiai!

Cook Time | 12 minučių |
Servings |
žmonėms
|
Ingredients
- 1 stiklinė pekano riešutų
- 0.75 arbatinio šaukštelio cukraus
- 0.125 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.25 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis klevų sirupo
- žiupsnelis smulkino musktato
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Pakaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
- Sumaišykite cukrų, druską, cinamoną ir muskatą atskirame indelyje ir atidėkite.
- Keptuvėje išlydikite sviestą kartu su klevų sirupu ir leiskite jiems užvirti.
- Atitraukite keptuvę nuo ugnies ir sumaišykite išlydytą sviestą ir klevų sirupą kartu su pekano riešutais.
- Paskleiskite riešutus ant kepimo skardos išklotos folija ir apibarstykite cukraus mišiniu. Galite švelniai pakratyti, kad riešutai geriau pasisavintų cukraus mišinį.
- Kepkite orkaitėje 5 minutes
Skanaus!
Palikti atsakymą