Kofeino neturinti, švelnaus aromato cintronžolių arbata yra užauginta nenaudojant jokių pesticidų ar kitų cheminių medžiagų. Kitaip tariant - užauginta 100% ekologiškai. Puikiai tinka visiems, norintiems gauti teigiamų žaliosios arbatos savybių, tačiau nenorintiems jokio kofeino.
Puero arbata yra fermentuota, ilgai brandinama juodoji arbata. Kuo ilgiau laikysite ją ant savo lentynos - tuo švelnesnis ir malonesnis taps jos skonis, nes ši arbata - kaip vynas - laikui bėgant bręsta.
Visi žinome apie kakavą. Tačiau ar visi žinome, kokia ji maistinga? O žinoti tikrai derėtų! Turinti daug skaidulų ir baltymų, kakava taip pat turtinga ir savo mineralais. Pavyzdžiui, vien vario šimte gramų kakavos yra 378% rekomenduojamos paros normos! Dar trys mineralai peržengia šitmo procentų RPN ribą. Todėl nereikėtų galvoti, kad kavaka - tik skanėstas. Nieko panašaus!